Mergerra ™ är ett veteranägt varumärke för friluftsskläder. Vi designar innovativa, funktionella friluftskläder med militär kvalitet. Vår passion för friluftsliv och extraordinär utrustning kommer från vår militära bakgrund. Under övningar och operationer lärde vi oss behovet av solida grundläggande färdigheter och att uppskatta bra utrustning för att underlätta svårigheterna. Vi använder denna kunskap när vi skapar nya produkter och vi testar våra idéer i vårt nätverk av tidigare kollegor för att skapa bästa möjliga lösningar.

Mergerras originalkläder är utvecklade och designade i Sverige av en svensk designer. Kläderna sys i en fabrik i Polen, Europa. Vi beställer alla tyger och tillbehör från kända producenter för att säkerställa kvalitet. Vi testar våra produkter själva under utomhusaktiviteter och evenemang såsom Milruck (https://www.milruck.com) utmaningar. På så sätt kontrollerar vi hela kedjan från idé till färdig produkt.

Utöver våra ursprungliga utomhuskläder erbjuder vi Mergerras märkesprodukter som t-shirts och hattar. Dessa produkter produceras på begäran av en tredjepartsleverantör.

Kontakta oss

Adress: Mergerra, Örnäsvägen 63, 302 91 Halmstad, Sverige.
E-post: hello@mergerra.com

Cookie-inställningarna på denna webbplats är inställda på att "tillåta alla cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Klicka på Acceptera kakor för att fortsätta använda webbplatsen.
Du har lyckats prenumerera!
Det här e-postmeddelandet har registrerats
svenska